• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Lakossági Fórum

Fórum Telki község Településképi Arculati Kézikönyve és Településképi Rendelete tervezetének partnerségi egyeztetéséről, véleményezéséről

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 29./A §-nak, valamint Telki község Önkormányzat képviselő-testületének a településfejlesztési, a településrendezési, és a településképi partnerségi egyeztetési szabályzatról szóló, 10/2017. (V.02.) önkormányzati rendeletben meghatározottaknak megfelelően tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy Telki Község Önkormányzata elkészíttette a Településképi Arculati Kézikönyv (TAK) és Településképi Rendelet (TKR) tervezetét.

A 2016. évi LXXIV. törvényben előírt, és 314/2012. (XI.8.) Korm. rendeletben szabályozott tartalmú kézikönyv és rendelet véleményezése a partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló, 10/2017. (V.02.) önkormányzati rendeletnek megfelelően a nyilvánosság biztosításával és széleskörű társadalmi bevonással történik, amelynek keretében a tervezetek ismertetése céljából lakossági fórum kerül megrendezésre.

Időpontja: 2017. október 4. (szerda) 18 óra

Helyszíne: Pipacsvirág Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola - ebédlő

Településképi Arculati Kézikönyv és településképi rendelet megtekinthető ügyfélfogadási időben a Telki Polgármesteri Hivatal titkárságán.

Az elkészült településképi kézikönyvvel és rendelettel kapcsolatban a lakosok a lakossági fórumon szóban és 2017. október 12-ig az alábbi elérhetőségeken tehetnek észrevételt:

  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Postacím: Telki Polgármesteri Hivatal - 2089 Telki, Petőfi u. 1.

Megjelenésükre számítunk!

Deltai Károly
polgármester