• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Zöldterület gondozási pályázat

A település közigazgatási területén belül található önkormányzati tulajdonú extenzív és intenzív zöldterületek, valamint a Telki Óvodák zöldterületének gondozása

Telki Község Önkormányzatának képviselő-testülete pályázatot ír ki a település közigazgatási területén belül található önkormányzati tulajdonú extenzív és intenzív zöldterületek, valamint a Telki Óvodák (Telki, Harangvirág u.3. és Tengelice u. 3.) zöldterületének gondozására és téli síkosságmentesítési feladatainak ellátására a 2018. március 15. és 2019. március 15. közötti időszakra vonatkozóan.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. március 12. 12 óra

A pályázat benyújtásának helye: a Telki Polgármesteri Hivatal (2089 Telki, Petőfi u.1.) titkárságán

A pályázat benyújtásának módja: személyesen, a fent megjelölt helyen, vagy postai úton, zárt borítékban „Zöldterület gondozás pályázat” megjelöléssel 1 példányban.

A pályázatok elbírálása legkésőbb a 2018. márciusi képviselő-testület rendes ülésén történik. A pályázó fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.

A pályázati feltételekről itt tájékozódhat>>

A szerződés innen letölthető>>

A kiírás további részletei ITT és ITT láthatók>>

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
További információ Elfogadom!