Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Néri Szent Fülöp cserkészcsapat

cserkeszcsapat2023

A cserkészet önkéntes, vallásos, pártpolitikától független ifjúsági mozgalom, amely nyitott mindenki számára származástól, nemtől, társadalmi és vagyoni helyzettől, valamint vallási meggyőződéstől függetlenül.

A cserkészet a világ legnagyobb gyermek- és ifjúsági mozgalma. Több, mint 200 országban 50 millió cserkész dolgozik egy közös célért: segíteni a gyermekeket és fiatalokat, hogy aktív és elkötelezett felnőttekké váljanak. A Magyar Cserkészszövetség 300 csapatában körülbelül 13 ezer cserkész tevékenykedik, az ország minden megyéjében.

A Néri Szent Fülöp cserkészcsapatról

Csapatunk 2000 ősze óta ad biztos közösséget Telki és Budajenő fiataljainak, ezalatt létszámunk már jóval száz fölé duzzadt.

Névadónk, Néri Szent Fülöp, a fiatalok védőszentje.

Jelenleg 3 rajban tizenöt aktív őrs tevékenykedik, akik vezetőjükkel kis csoportban tanulnak és játszanak. A heti őrsgyűlések mellett évközben kirándulásokat, próbákat, kézműves programokat szervezünk, telente csapatfarsangot, nyaranta pedig keretmesés tábort tartunk. Az új őrsök mindig ősszel indulnak, de a cserkészkedni vágyó fiatalok akár évközben is becsatlakozhatnak a már aktív őrsökbe!

Érdeklődőknek ajánljuk a következő linkeket:

https://www.cserkesz.hu/

https://www.facebook.com/NSZFCSCS

@1002nszfcscs 

További információkért keresse a mindenkori csapatparancsnokot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Jó munkát!

cserkeszcsapat

Fel