Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Fotópályázat - beküldési határidő: február 18.!

fotopalyazat

Telki és környéke közismerten gyönyörű tavasszal és nyáron, amikor a természet él és virul, de most megmutathatjuk őszi és téli arcait is! Fotópályázatot hirdetünk ŐSZ&TÉL - Telki és környéke fényképen címmel, melyre várjuk a profi és amatőr fotósok, lelkes fényképészek, természetjárók és lokálpatrióták műveit. A képeket folyamatosan lehet beküldeni 2024. február 18-ig.

A pályázat elbírálása és eredményhirdetése 2024. március 1-jén, a naptári tavasz első napján esedékes. A bíráló bizottság tagjai szakmai körből kerülnek ki, felkérésük folyamatban.

A pályázatra beküldött fotók legjobbjait kinyomtatjuk és a Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtárban kiállítást rendezünk belőlük. A legszebb képek a Telki Napló címlapjára kerülhetnek majd. A pályázatra beérkező képeket a Telki Napló és a telki.hu is bemutatja és természetesen a Facebookon is közzétesszük őket.

A fő- és mellékdíjakon kívül közönségdíjazottat is hirdetünk. Értékes és hasznos díjak: Lomography fényképezőgép, fotós szakkönyvek, Telkivel kapcsolatos ajándékok és egy páros belépőjegy egy, a díjazáskor aktuális fotómúzeumi kiállításra.

Technikai paraméterek

Beadható digitális fotó és papírkép. A digitális kép kritériumai: rövidebb oldalán legfeljebb 210 mm-es, hosszabbik oldalán legfeljebb 297 mm-es, rövidebb oldalán legalább 130 mm-es, hosszabbik oldalán legalább 180 mm-es RGB kép JPG, PNG vagy TIF kiterjesztéssel, 240-300 pixel/inch felbontással, 8 bit színmélységgel, színes vagy fekete-fehér megjelenéssel.

A képet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre lehet beküldeni. Az emailben kérjük, írja meg a pályázó nevét! A beküldött kép elnevezése legyen azonos a kép címével. Ha a pályázó nem akarja művét címmel ellátni, a kép elnevezése a pályázó neve legyen.

A papírkép legfeljebb A/4-es méretű, de legalább 13*18 cm-es színes vagy fekete-fehér kép lehet.

A képet borítékban kérjük átadni a polgármesteri hivatal titkárságán. A borítékra kérjük, írják rá a pályázó nevét, elérhetőségét és ha van, képének címét. Egy pályázó több képpel is pályázhat, de kérjük, mindegyik képet, akár digitális, akár analóg, külön-külön küldjenek. A digitális képeket külön emailben, az analóg képeket külön borítékban kérjük eljuttatni. 

  • Az adatkezelési tájékoztatóért kattintson IDE!
  • A pályázaton történő részvételhez hozzájáruló nyilatkozat kitöltése szükséges. A nyilatkozat 18 éven aluliaknak INNEN, felnőttkorúak számára INNEN letölthető.

Fényképezésre fel! Indul az őszi-téli fotótúra!

Telki Község Önkormányzata

fotopalyazat
fotopalyazat02

Fel