Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Szülők Akadémiája: Góg Anikó - Szikra a gyújtózsinór végén

SzA_Gog_Aniko

Mindannyiunknak vannak elakadási pontjai, és mind azon vagyunk, hogy ezeken mihamarabb felülkerekedjünk. A sietős mindennapok zajában, az elvárások rengetegében, a sokféle feladat tengerében időnként nehéz megtalálni azt, ami mozgásba hoz minket. Ehhez kapunk segítséget a Szülők Akadémiája májusi előadásán.

„Te is azt látod, hogy van körülötted egy csomó ember, aki az élet bizonyos területén megállíthatatlan? Kitalálnak és véghez visznek valamit, miközben te nem tudsz megoldani egy olyan 'egyszerűnek' tűnő feladatot sem, mint pl. az életmódváltás? Miért lehetséges az, hogy bár fejben pontosan tudod, mit és hogyan kell csinálni, egyszerűen elfogysz a folyamatban vagy bele sem mersz állni igazán?
Megpróbálkozunk azzal, hogy a saját magadhoz vezető kulcsot kireszeljük együtt!"

Időpont: 2024. május 16. csütörtök, 18:00
Helyszín: Kodolányi János Közösségi Ház, Telki, Petőfi Sándor u. 2-4.

A rendezvény ingyenesen látogatható, azonban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen regisztrálva jelezni szükséges, hány fővel érkeznek. (Az emailcímeket a későbbiekben semmilyen egyéb célra nem fogják felhasználni!)

Kodolányi programok

2024. május 07. kedd

Településünk legfőbb rendezvénye, a Telki Fesztivál idén május 24-én és 25-én, több helyszínen várja a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat.

2024. május 06. hétfő

2023 őszétől hetente készültek a szebbnél szebb alkotások az ASzakkörök foglalkozásain, amelyekből kiállítás is született!

2024. március 26. kedd

Telkiben eddig nem látott minőségű grafikai kiállítás nyílt, a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány (KOGART) Borsos Miklós gyűjteményének bibliai tárgyú alkotásaiból, "A fény alatt" címmel.

2024. január 08. hétfő

Kéthetente szombaton délelőtt (8:00-11:00) a Pajta-Faluházban

2024. január 06. szombat

Minden hónap első és harmadik vasárnapján 16 órakor református istentiszteletet tartanak Telkiben, a Kodolányi János Közösségi Házban.

2023. szeptember 11. hétfő

Várunk kórusunkba, ha kikapcsolódnál, ha szeretsz énekelni, ha egy jó közösségre vágysz!

Fel