Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Hulladékudvar Budakeszin

hulladek_palack_pixa

2024 júniusában hulladékudvar nyílt Budakeszin, amelynek címe: Budakeszi, 067/18 hrsz, nyitvatartása: hétfő-szombat 8.00-12.00 és 12.30-15.30.

A lakossági hulladékudvarban leadhatók veszélyes (pl. fáradt olaj, kiürült festékes dobozok, ólomakkumulátor, hűtőszekrény, gumiabroncs) és nem veszélyes hulladékok (pl. kiselejtezett elektromos és elektronikus berendezések, textil és ruházati hulladék) egyaránt. Bizonyos hulladéktípusokat korlátozott mennyiségben vesznek át.

A hulladékudvarban leadható és nem leadható hulladéktípusokról ITT kapható tájékoztatás. (Kattintás után a „Beszállított hulladékok átvételére és tárolására vonatkozó előírások BUDAKESZI”-t kell kiválasztani.)

A hulladékok beszállítására azon magánszemélyek jogosultak, akik bejegyzett magyarországi lakcímmel rendelkeznek. 

Megközelítés 

A hulladékudvar megközelítése kapcsán az üzemeltető Deponia Nonprofit Kft. PR-vezetője, Polonyi Dóra a Budakeszi Hírmondónak elmondta, hogy a hulladékudvar a budakeszi szennyvízkezelő telep közvetlen szomszédságában található. Budakesziről kifelé haladva a 8102. számú úton a TESCO parkoló felé kell kanyarodni, onnan a lámpánál visszafordulni Budakeszi irányába, majd az első leágazásnál jobbra fordulni, és a kerékpárutat keresztezve az üzemi úton kb. 3 km-t haladni.

(Képünk csupán illusztráció, forrása: Pixabay)

Fel