Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Telki faluséták

telki_latkep_fentrol

A japán nap „kísérő” programjai között újra felbukkannak a járvány idején oly népszerű faluséták.

Három sétával várjuk a kamaszokat és a családokat:

1. Szombati programunk egy japán zenére épülő discoval záródik majd. Kedvcsinálóként a „HALLGASS ZENÉT SÉTA” már csütörtök délutántól elérhető. A 15 db ehhez kapcsolódó - elsősorban kamaszoknak szóló - laminált lap 4 buszmegállóban, a Muskátli-parkban, a gördeszka pályán található, tartalmukat QR-kód leolvasó applikációval lehet megtekinteni. Aki összerakja a talált betűket, azt is megtudhatja, ki lesz a DJ-nk szombaton este.

2. Főleg kamaszoknak készült az „ANIMÉ-SÉTA” is. A 13 képből álló feladatsorban 13 betűt kell megtalálni, amelyekből a séta végére egy japán nevet lehet összeállítani. A megfejtést 2024. október 11-ig várjuk a közösségi ház folyosóján kihelyezett dobozba. A sétához itt is szükség van QR-kód leolvasó applikációra, hiszen már az útvonalat tartalmazó térkép is egy kódban található meg.

3. „KALANDOZZ A FELKELŐ NAP ORSZÁGÁBAN” sétánkkal szeretnénk újra vicces közös perceket szerezni a családoknak. A sétához szükséges kellékeket szombaton 10 és 16 óra között lehet átvenni a közösségi házban. (Hétfőtől a kellékeket a közösségi ház fedett teraszáról lehet elvinni.) A megfejtéseket 2024. október 11-ig várjuk a közösségi ház folyosóján kihelyezett dobozba.

Fel