Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Visszaáll az első ajtós felszállási rend a Volánnál

volanbusz_logo_szelesebb

Május 1-jétől szombattól ismét lehet jegyet vásárolni a Volánbusz járatain az autóbusz-vezetőktől, visszaáll a fedélzeti jegyértékesítés és az első ajtós felszállási rend.

A járatokon az első üléssorok továbbra sem használhatók, marad azok kordonos lezárása. A száj és az orr maszkkal való eltakarása ezentúl is mindenki számára kötelező a Volánbusz valamennyi járatán és utasforgalmi létesítményében.

A május 3-án kezdődő érettségi időszakra, valamint a várhatóan május 10-től kezdődő iskolanyitásra tekintettel a Volánbusz arra kéri utasait, hogy a menetjegyek és bérletek megváltásáról időben gondoskodjanak. A járványhelyzetre való tekintettel, illetve a személyes érintkezések csökkentése érdekében a közlekedési társaság kéri utasait, hogy lehetőség szerint elektronikus úton váltsák meg jegyüket, bérletüket.

A Volánbusz továbbra is arra kéri utasait, hogy láz és meghűléses tünetek esetén ne vegyék igénybe a közösségi közlekedési eszközöket és tartsák be a járványügyi előírásokat. Vigyázzunk egymásra!

Fel