Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Eszközbeszerzés a rendelő dolgozóinak védelmében

A Polgármesteri Hivatal a Telki Egészségház dolgozóinak minél hatékonyabb védelme érdekében egészségügyi védőfelszerelésekkel látta el a felnőtt és a gyermekorvosi szolgálatot, valamint a védőnőket.

A telki rendelő arcvédő pajzsokat, különféle orvosi maszkokat, egyszer használatos gumikesztyűket, érintés nélkül működő kézfertőtlenítőszer-adagolókat, pumpás kézfertőtlenítőszer-adagolókat, védő overálokat és köpenyeket kapott az önkormányzattól.

Várakozási rend és elővigyázatosság a rendelőben

A rendelő takarítása az utóbbi időszakban gyakoribb és a megfelelő fertőtlenítő takarítószer is folyamatosan rendelkezésre áll.

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy az orvosi rendelőben a járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel egyszerre csak egy fő tartózkodhat a váróteremben. Amennyiben további betegek érkeznek, nekik az orvosi rendelő előtt, szabadtéren, a szociális távolság megtartása mellett kell várakozniuk.

A gyermekrendeléskor a gyermek mellett lehet a kísérője, azonban fontos, hogy lehetőleg csak egy szülő keresse fel a rendelőt a beteg gyermekkel.A gyermekrendelés számára egy külön bejáratú elkülönítő helyiség is rendelkezésre áll, amennyiben fertőzött (pl. bárányhimlős) gyermeket kell fogadniuk.

Indulás előtt érdemes időpontot egyeztetni a rendelővel, így könnyebben elkerülhető a tumultus, így a várakozás!

Rendelési idő és elérhetőségek>>


Friss helyi hírek a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan: https://www.telki.hu/koronavirus

Fel