Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Önkormányzati tájékoztató plakátok

A Telki Önkormányzat a rendkívüli járványügyi helyzetben kiemelten fontosnak tartja a lakosság minél szélesebb körű tájékoztatását az új típusú koronavírushoz kapcsolódó legfontosabb tudnivalókról.

A hét elején az önkormányzat jóvoltából újabb koronavírussal kapcsolatos tájékoztatók kerültek ki több telki buszmegállóba. A plakátok a járványügyi helyzetben szükséges legfontosabb tudni- és tennivalókról, valamint a kiemelt központi és helyi elérhetőségekről (honlapok, telefonszámok, emailcím) tájékoztatják a lakosságot.

Az önkormányzat korábban minden háztartásba eljuttatott egy Járványügyi Kisokost, és több más csatornán (Facebook, Telki Napló, szórólap, stb.) is tájékoztatja a telkieket. Ezek mellett a Telki Portál folyamatosan beszámol az új típusú koronavírussal kapcsolatos legfrissebb helyi és közérdekű hírekről.

Az aktuális intézkedésekre (pl. erdőkbe történő kijárási szigorítás, helyi korlátozások, stb.) sokszor egy napon belüli hatállyal sor kerül, ezért kérjük, mindenki figyelje rendszeresen a www.telki.hu honlapot és a telki Facebook-csoportokat!

Friss helyi hírek a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan: https://www.telki.hu/koronavirus

Fel